Què farem?

martes, 17 de noviembre de 2015

El GIMP

Hola, aquesta vegada vaig a parlar de un programa molt semblant al Inkscape, s'anomena GIMP i es una mica mes sofisticat que el Inkscape


Aquest ès el logotip del inkscape, com ja he dit, es una mica mes sofisticat, principalment perque funciona amb capes, i tambè em va costar mes adaptar-me a aquest programa que al inkscape.

ATOMIUM
l'atomium ès una imatge que el nostre professor ens va proporcionar per editar-la amb el GIMP, i es la següent:
El nostre professor ens va demanar que fessim les rodones cadascuna a una capa i a un color i amb un degradat, i que tot seguit, amb mes capes fessim els camins degradant als dos colors, per exemple, unir una bola groga i una bola blava amb un camí blau/groc amb forma de degradat, que es una eina que deixa mes possibilitats que l'Inkscape.

Les rodones es feien amb la eina d'el·lipses i els camins amb les corbes de bèizer, que era la enia que tambè vam utilitzar per alguns projectes del inkscape, i per ultim amb la eina de degradats selecciones dos culors i es fa una ralla, de forma que el degradat es realiza segons els colors que haviem posat anteriorment. El resultat desprès de treure la imatge real i nomes deixar les capes que jo havia fet es el seguent:


Despres d'acabar l'atomium, teniem que fer un escrit, en una pàgina nova, on sortís el nom del nostre insitut ''ins pere ribot'':



Un cop fet tot aixó, nomès queda unir i veure el nostre projecte acabat.

També he fet alguns altres projectes amb el gimp:

Lleida

Aquesta imatge consistia en dues en realitat, en una, sortia una estructura i en l'altre, un fons. la idea era que, amb les einen del gimp poguessim posar la imatge del fons en la estructura de forma que semblès el fons real:



Es pot veure que hi han uns núvols al fons, doncs aquesta es la imatge enganxada que he posat per que el fons es vegi millor.

Muntanyes

Ens donen una imatge torçada on hi han unes muntanyes, la idea o l'objectiu era fer que la imatge quedès recta. Amb la eina del gimp de torçar la teniem que posar recta per que quedes be, pero hi havia un problema, i era que quedaven anomalies ja que la vam torçar, la solució era senzilla,retallar-ho de forma que quedes mes reduida pero ben feta, i el resultat va ser el seguent:



I aquests son dos dels exemples, hi han molts mes pero he considerat que aquests dos son els mes adients per expressar-los.

No hay comentarios:

Publicar un comentario