Què farem?

miércoles, 8 de junio de 2016

Video de YouTube

 YouTube és una eina de Google que et permet veure vídeos de qualsevol persona que hagi pujat un. Per fer això has d'iniciar sessió primer, després adalt a la dreta on posa penja i seguidament a l'editor. En aquest editor trobarem videos que no tenen cap licéncia i haurem de posar 3, i per ultim donar-li a ''crea el video''. Haurem d'esperar molta estona i procurar no fer-ho molt llarg perque Youtube processa els videos molt lentament.






https://www.youtube.com/watch?v=4F1ZDjiBHfE

miércoles, 1 de junio de 2016

Audacity

Audacity és un pograma creat per a la edició d'audios i per la creació d'aquests. Té moltes eines com per exemple la possiblitat de retallar audios, posar mes de un (i dins d'aixó fer que només soni un o que soni el que necessitis.

aquesta aplicació va ser creada al 1999 per Dominic mazzoni i Roger Dannenberg i al 2008 va ser proclamat com un de les 100 millors aplicacions.
Es pot grabar amb audios tipo .mp3 .wav .aiff .au .lof i .wmp i es compatible amb windows, linux/ubuntu i mac. Per a les persones estrangeres, Audacity consta de mes de 30 idiomes per escollir.

ACTIVITATS

En el meu cas, i la primera activitat que he fet ha sigut aprendre lo bàsic, com crear un soroll i modificar-lo (per exemple: la seva amplitud, la frequencia que te, etc)

En la activitat 5 ja ho he fet mes complexe, em donaven una taula amb les frequéncies de les notes musicals (do, re, mi, fa, sol, la, si, do) i em demanaven fer una escalera de sons amb aquesta taula. El resultat és el següent:
A la esquerra es poden veure les frequéncies, i quan dones al botó de play, sona una escala musical.

L'activitat 6 he sigut incapaç de fer-la.